Ladyfehérnemű

Ajánlataink

A női fehérneműket sokféleképpen jellemezhetjük. Mi leginkább a funkcionalitása és a minősége alapján soroljuk több kategóriába a termékeinket.

Webáruházunk kizárólag prémium és luxus kategóriás női fehérneműket árusít!

Fehérnemű webáruházunkban egészen extra méretig kaphatóak a melltartók, 65-ös hátmérettől 130-ig,  valamint  B ,C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N  kosárméretekben!

 

ÁLTALÁNOS ÉS EXTRA MÉRETŰ FEHÉRNEMŰK

MELLTARTÓK


MEREVÍTŐS MELLTARTÓ:
a merevítők hatására fix tartást biztosít és megemeli, formázza a mellet. Minél több részből szabják a kosarát a gyártás során, annál szebben formázza  a mellet a jó minőségű merevítős melltartó. Sokan nem szeretik a merevítős melltartót, mert „nyom, szúr, szorít a merevítő”, szokták mondani a vásárlóink. Pedig a merevítő csak akkor érezhető a merevítős melltartó viselésekor, ha rossz méretet hordunk.
Nem győzzük oly sokszor elmondani, hogy a tökéletes méretű melltartó (bármilyen típusú is legyen) viselete a legfontosabb!
 

MEREVÍTŐ NÉLKÜLI MELLTARTÓ:
a merevítő nélküli melltartó sokak által kedvenc melltartó viselet-amelyek melltartó webáruházunkban egészen N-es kosárméretig kaphatóak - komfort melltartónak is nevezzük. Széles, szivacsozott vállpántjától is igazán kényelmes lesz a merevítő nélküli melltartó viselete, nagyméretű melltartóként is. Fehérnemű webáruházunk széles választékából mindenki megtalálja a számára megfelelő merevítő nélküli melltartót.
 

SPORTMELLTARTÓ:
kizárólag sportoláshoz ajánljuk a viseletét, mert a  mellet „odapréseli a mellkashoz” hogy a mell, ne tudjon intenzíven mozogni, ezáltal nem nyúlnak a mellszalagok, viszont a „préselő” tartás miatt nem javasoljuk egész napos hordásra. Ezen okok miatt a legextrémebb sporthoz is tökéletes viselet, kis mellekhez és nagy mellekhez egyaránt. Fehérnemű webáruházunk kínálatában B,C,D,E,F,G,H,I,J,K,L,M,N kosárméretekben megtalálható a merevítő nélküli sportmelltartó extra nagyméretű melltartóként is.
 

SZIVACSOS MELLTARTÓ:
a szivacsos melltartó több változata is megrendelhető fehérnemű webáruházunkban.

Dupla szivacsos - push up -  melltartó

Ez a típusú melltartó vastag szivacsbetéttel vagy zselébetéttel készül. Mellnagyobbító ( mellnövelő) tulajdonsággal bír, valamint a mellet középre tolja és jó dekoltázst alkot.

Vékony (formázó) szivacsos melltartó

A vékony szivacsos melltartó lehet, 3D memóriahabos kosarú és merevebb, kicsivel vastagabb szivacsból is.
Mindkét vékony szivacsos melltartó változat szép mellet és dekoltázst formáz, de nem növeli a mell méretét.

Spacer szivacsos melltartó

Új technológiával készült 3D memóriahabos melltartó, légáteresztó, könnyed viselet. Nagy kosárméretben is ideális szivacsos melltartó.

A szivacsos melltartó örök kedvenc termék a melltartó webáruházunkban.
 

 PÁNT NÉLKÜLI MELLTARTÓ:
extra kicsitől az extra nagyig kapható fehérnemű webáruházunkban. Minden melltartó típusnál nagyon fontos a pontos méret viselése, a pántnélküli melltartónál kiemelten nagy figyelemmel kell a méretet megválasztani, mert a tartást csak a jó méret biztosítja. Nem megfelelő méretű pántnélküli melltartó hordásakor lecsúszik, vagy „állandó húzogatással” marad csak fent a mellen a melltartó. Ezért sok vásárló jelzi felénk, hogy kényelmetlen a viselete, pedig csak a megfelelő méret hordásán múlik a komfortos közérzet, egyszóval a NAGYMÉRETŰ PÁNTNÉLKÜLI MELLTARTÓ IS LEHET KÉNYELMES VISELET!

A pántnélküli melltartó merevítős, vékony szivacsréteggel készül, kis és nagy kosárméretben (B,C,D,E,F,G,H,I,J,K kosárméretben) egyaránt rendelhető melltartó webáruházunkban.

A pántnélküli melltartó hátpántján vékony szilikoncsík fut körbe, ami a hátpánt tapadását, ezáltal a biztonságos tartást segíti elő.

A  pántnélküli melltartót pánttal és pánt nélkül egyaránt lehet viselni, valamint keresztbe és nyakba is csatolható az állítható vállpántja. Nagyméretű melltartóként is tökéletesen funkcionál.


ALAKFORMÁLÓ TERMÉKEK

AZ ALAKFORMÁLÓ FEHÉRNEMŰBŐL is széles a választék fehérnemű webáruházunkban.

Attól függően, hogy mely testrészünket szeretnénk  korrigálni, úgy választjuk ki a legmegfelelőbb alakformáló fehérneműt.

FŰZŐ: (míder,corsage): melltartóval egybeépített alakformáló fűző, amely 9 merevítővel biztosítja a  felsőtest formázását és a mell tökéletes tartását és megemelését  akár pánt nélkül is. A fehérnemű webáruházunkban  forgalmazott fűzőnk egy mérettel kisebbre tudja korrigálni a derékbőséget, ezáltal a hölgyek óhaját a  „ hőn áhított homokóra alkatot” nagyobb mértékben biztosítja.

FŰZŐ BODY (melltartó rész nélküli): a mellrész nélküli alakformáló body az egyik legkényelmesebb alakformáló fehérnemű a fehérnemű webáruházunkban. Vállpántja biztonságos tartást ad. A magasan záródó hátrésze segít a „háthusik” korrigálásában. A derékrészt is megformázza.

Lézertechnikával dolgozzák el az anyagot a fenékrésznél, ezért semmilyen vékony anyagú ruha alatt nem látszik át. Láb között, 3 állítási lehetőséggel kapcsolható össze.

FŰZŐBUGYIK

Kétféle fűzőbugyi kapható fehérnemű webáruházunkban:

az egyik az alacsonyállású fűzőbugyi, amely akár a köldök fölé is  felhúzható. Ez az alakformáló fűzőbugyi leginkább a csípőt és a hasat formázza.

a másik a magasállású fűzőbugyi egészen a melltartóig húzható fel, ez az egész felsőtestet( derekat, hasat és a csípőt) korrigálja.

FŰZŐ TRIKÓ: a melltartórész nélküli alakformáló trikó, a felsőtest formázását segíti elő. Alacsony állású fűzőbugyival javasoljuk kombinálni.


NŐI ALSÓK

Telifenekű, hagyományos bugyi

többféle oldalszélességű variációkban rendelhetők. A vékony oldalszélességűtől a teljesen szélesített fazonikig egyaránt. Anyagösszetételük pedig  pamut, módál, egyéb anyagok, amik kivétel nélkül bőrbarátok.

Tanga: az alapanyaga a telipopsis bugyikéval megegyezik. Az egyik legkedveltebb fehérnemű fajták közé tartoznak. A tanga kényelmessége is a megfelelő méretben rejlik, azaz, a megfelelő méret viselésekor teljes kényelmet és tökéletes komfortérzetet  biztosít.

Francia bugyi: viszonylag széles oldalú, általában tiszta csipke alapanyagú. Nagyon szép, elegáns és szexi viselet.

Brazil tanga: azaz féltanga: az egyik legközkedveltebb női fehérneműkhöz tartozik. A tangától szélesebb a fenékrésze, szépen felfekszik a popsin és szintén nagyon kényelmes viselet. Természetesen ennél a típusnál is a megfelelő méret kiválasztása a „kulcs kérdés”.

HÁLÓINGEK

Fehérnemű webáruházunkban a hálóingek széles méretválasztéka is megtalálható. Bőrbarát anyagból készült ( modál…stb), előnyös fazonú, különböző színű hálóingeket tudunk ajánlani 36-os mérettől 54-es méretig.

KÖNTÖSÖK

Köntöseink méretválasztéka is megegyezik a hálóingekével, azaz 36-os mérettől 54-ig rendelhetők a fehérnemű webáruházunkból. Az anyaguk megegyezik a hálóingekével, szintén nagyon kellemes, bőrbarát, módál alapanyagból készültek. Lágy esésük miatt extrán komfortos viseletet biztosítanak.

Kövessen minket Facebookon!

Partnereink